Wednesday, September 9, 2009

Bonos

alkisahnye en. omar osman nak mintak bonos raye tahun ni ngan PM rm 5000 sorang, tapi nasib tak baik, die dtg jumpa PM time PM bad mood...elok-elok terketar2 nak cakap RM 5000, sekali kena sergah ngan PM sekali tersebut RM 5 ringgit ajer...nasib baik PM kasi can up skit RM 500...takde la malu sangat en. omar osman nak cakap dpt bonos 5 hengget aje...

syukur alhamdulillah dapat bonos....

cerita ini rekaan semata2, tiada kena mengena dengan pak usein ngok ngek kepale utut kepale kemik

4 comments:

armmean said...

nak..nak mintak li..lima....5 hingit jer boss..u aar my prend!..wakakaka..

Nik said...

lima hengget nak kawin ape sudinnn..

Tuhfat al-Nafis11 said...

ko kene mintak maaf kat omar osman pasal ko guna namer dia buat lawak nii...haa tunggu aper lagi pi rumah dia mintak maaf ..jgn lupa raye ni datang umah dia mintak maaf

jawa peranakan said...

hai la batu hikmat..kalau beginilah caranya..jangankan kata ramlee..aku dengan ajis pun belum tentu dapat berbini.. marang perapu kepunden parang sekeper.. dengan segala hormatnya silalah ke longkang..