Thursday, September 22, 2011

Assalamualaikum,

sy memang sejak duduk rumah sendiri, sy x pernah beli tv for some reasons

1) xde masa nak tgk tv
2) xmahu buang masa dpn tv d rumah (kat ofis pun tv dah)
3) mmg dah keje ngan stesen tv, balik umah nak ngadap tv lagi...ahhh x mau lorrr
4) biar umah tu jadi tmpt nak rest dan reading dan reading shj (bukan bnyk membaca sgt walau ada bnda yg sy minat nak baca from which sgt bagus utk saya), tp bygkan kalau ada plasma tv 32" melekat kat dinding living room tu...kompom liat nak membaca. buang masa kan...
5) ermm...ape lagi ekk?
6) x berbaloi beli tv rm 2 - 3k pastu x tgk, balik umah pun slalu nye malam, nak tidow dah
7) mana ada promosi kat kedai beli roti gardenia dapat tv plasma 32" kan...kalau ada dah lama dahhh...hehe

TETAPI....

Sejak 2 - 3 hari ni, terdorong sungguh nak beli tv...pasai apa?
ada la program tv al hijrah yg baru tu....omak den suh tengok sgt sgt....ha haaaaa
katanya suruh cari menantu utk dia kat program realiti tu...(amboi dasyat arahan ma kali ni - taste hebat) ha ha haaaaa

tgk la camna ma, nnt dah beli tv ju tengok lerr...bukan minat sgt tgk tv...walau keje ngan stesen tv. ok adoisz.

wassalamu alaikum

1 comment:

darkrose~ said...

syukran atas nasihat~ masih banyak lagi yang ros perlu perbaiki dari segi penyampaian sebab kawan-kawan dari Solehah semuanya dikalangan yang sangat hebat ilmunya..owh, 4 dat reason..sangat kelakar sebenarnya..tapi kalo dah jodoh cik tauke dengan kawan-kawan ros dari group solehah ni insyaAllah lah yew~:) thanks atas sokongan dan juga doa buat kami semua..:)