Monday, November 24, 2008

Alasan

aku bukan tanak update tapi intenet tmpt aku slalu poblem - tak jugak

aku bukan tanak update tapi bz sangat kebelakangan dan kedepangan ni - pun tak jugak

aku bukan tanak update tapi takde idea la - tak jugak

aku bukan tanak update tapi bini aku slalu guna tenet kat umah tak kasi can - lagi la bohong (bini takde ginie ade la, jgn marah eman)

aku bukan tanak update tapi pening kepala nak pikior alasan nak bagi sbb ape lame tak update,

ape pun alasan yang aku bagi, ada satu alasan yang paling aku tak suka nak sebot iaitu aku malas...(aku ni mmg teruk arrkk)

4 comments:

Jard The Great said...

uits....kalo tak nak upadte takyah la update.. hehe.. biar bagi kitorang suspen..

Nik said...

ehehe...kang lama sangat tak update ilang saspen hehehe....

nwei jard ko mang best, aku baru update ko da respon...mmg pengunjung setia la...nanti aku belanja kat kantin...wakaka(ayat nampak)

armmean said...

cheh...alasannnn...

Mak Su said...

ish ish ish, teruk...terukkkk....