Tuesday, September 16, 2008

- LABON - Outing#1


click image for a bigger view / klik imej utuk paparan/saiz lebih besar

terasa nak wat komik strip plak...tp mungkin idea dan cerita dia tak best sgt...sbb dtg idea nak wat katun dulu baru buat citer,kalau dtg idea cerita baru buat katun mgkn cerita dia lebih lawa,lawak dan best...walaupun rasanya hasil tak seberapa....rasa puas hati dan seronok dpt hasilkan sesuatu drp tiada kepada ada dan apatahlagi bleh dikongsi ngan kengkawan...adios.....


.....TaukeWarung



5 comments:

rahmanraof said...

bagus ayohnik,hohoho... idea n konsep cite yg baik, teruskan dgn siri yg lain plak..aku nk follow lawak ko ni..

R@duan said...

gud job bro. ini pun dah jadi satu xtvt gengLABON. art & photo. nikmati kepuasan menghasil karya seni. seni ialah satu terapi jiwa. kemampuan menghasil visual seni hanya di beri oleh ALLah pada sedikit manusia sahaja. anda seorang daripadanya...
i follow....

Nik said...

rahmanraof..
terima kasih,ini adalah hasil inspirasi drp komik budakhitam anda juga,lalu terdetik hati nak buat kartun utk gengLABON.
p/s. tq juga atas khidmat nasihat anda semalam utk saya menghasilkan artwork ini...tq tq tq

r@duan..
terima kasih,yeop..mungkin utk gengLABON saya perlu lebih kepada art (seni lukis),utk photografi kita dah ada ramai...saya skit skit je le....
terima kasih...

p/s...masih banyak kekurangan...segala nasihat dan idea amat dialu alukan

wan said...

berbakat jugak ko ni....keep it up...

armmean said...

mm..best nik!..x yah beli komik..layan cerita kwn2 kite..