Tuesday, September 16, 2008

SalamTauke - corat coret

Assalamualaikum Semua.......
fuh...segar betul pagi ni...harini ambe telah mencatatkan sejarah sepanjang beberapa tahun dah kerja kat sini...ambe telah memecahkan rekod kedatangan paling awal dalam sejarah iaitu pukul 4.35 pg....humaing aihhh....awal bebenor...kenaper?bukan sesajer je..ade hal pg tu nak kena g hentian putra ambik adik ambe yg baru sampai kl dr trg pada pukul 5,nak report duty...(dah dapat kerja kamu ye)
nasihat abang ju(nama ambe di rumah - jgn gelak), keje bebaik dan jaga diri yerr,pepehal call gua!

sampai je opis tu sempatlah amber mengepostkan satu dari beberapa karya (artwork) ambe yang ambe buat semalam, salah satunya yang amber post sebelum corat coret ni diterbitkan, Outing#1...

Outing#1
sebenarnya ambe dah reviewkan artwork/kartun ni kepada beberapa kawan yg juga blogger komuniti gengLABON juga iaitu JentayuUngu dan Armean, saja nak tanya diorang samaada kartun ni layak dipublishkan di blog atau tidak (kira mcm tapisan filem la), then nampak diorang gelak dan cakap OK sangat, then ambe berani la nak publish...(korang gelak sbb kartun tu lawak ke sbb nak jaga hati ambe, hehehe)...just kidding..
Dan tak lupa juga penasihat ambe semalam iaitu Rahmanraof...aku tanya diorang ni adakah aku sorang je ke yg paham citer ni atau org lain paham juga....thanks guys,
Ada permintaan plak suh ambe buat siri Outing ni utk mingguan...thanks dan amatlah ambe hargai,ambe tak berani janji sbb takut nanti tak terkejar kerana kerja rasmi pun harus diutamakan..namun ambe akan usaha utk buat lagi siri Outing ini utk #2, #3, #4 dan seterusnya dibawah brand gengL.A.B.O.N...insyaAllah!thanks for da support...

Ambe tahu ada masalah utk dpt visual/saiz lebih besar artwork Outing#1, ambe akan cuba selesaikan..eishh...slalu tak macam ni....maaf atas segala kekurangan...